Кои сме ние

Политика за защита на личните данни

Comments

Защита на личните данни Политика за защита на личните данни Ние защитаваме личните данни на клиентите си. Сегашната политика определя как се обработва личната информация на клиента. Ако сте или ако станете клиент на онлайн магазина ни, можем да използваме личните Ви данни само за допълнителни цели, свързани с подобрението на качеството на нашите услуги. Важно Когато използвате този сайт, Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставяте да бъдат обработени за целите, споменати долу. Законова рамка Нашият магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни. Вашите лични данни Сайтът Ви дава възможността да предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас. Тази информация се пази в базата ни данни, за да можем да отговорим на потенциално Ваше запитване или да изпратим закупена стока на Вашия адрес. Оповестяване на личните Ви данни Вашите лични данни няма да бъдат оповестени на трети страни освен при доставка на закупен от Вас продукт или на законно упълномощени лица. Достъп до личните Ви данни При получаване на писмено запитване от Вас, можем да оповестим личните Ви данни или да ги поправим или изтрием. Настоящата политика е част от правилата и условията за използване на сайта и като такава трябва да бъде приложена според законите на Република България. Обновяване на лични данни Чрез системата на „БиоСтайл“ ООД, имате възможността да влезете в профила си по всяко време и да промените личните си данни, адреса и абонамента си. Търговска марка и приложимо право „БиоСтайл“ ООД е регистрирано в търговския регистър на Агенция по вписванията с ЕИК 201042196, седалище и адрес на управление: Република България, с. Брестовица, ПК 4224, ул. Светлина 8, и склад на същия адрес. Съдържанието, текстът, снимките, логото и всички други материали са интелектуална собственост на „БиоСтайл“ ООД и всички тези материали могат да бъдат използвани само за лични нестопански цели. Всички злоупотреби срещу „БиоСтайл“ ООД са стриктно забранени. Вие сте наясно, че „БиоСтайл“ ООД стриктно съблюдава правата на интелектуална собственост и всички нарушители могат да бъдат преследвани и изправени пред съда. „БиоСтайл“ управлява този онлайн магазин от офиса си в с. Брестовица. Всички стоки и материали, публикувани на този уеб сайт могат да бъдат използвани и извън страната. Ако използвате онлайн магазина извън страната, Вие сте отговорни за съгласието си с местните закони. Правата и условията за използването на този „Онлайн Магазин“ са определени от законите на Република България. Права и задължения съгласно Закон за защита на потребителите Съгласно Закона за защита на потребителите, ние от „БиоСтайл“ ООД сме задължени да ви предоставим пълен достъп до следната информация: 1. Нашето име и адрес – „БиоСтайл“ ООД, Република България, с. Брестовица, ПК 4224, ул. Светлина 8, BG201042196 2. Основните характеристики на нашите продукти са изложени в подробност на страницата с описанието на всеки продукт. 3. Цените на продуктите са с включен ДДС на страницата, описваща продукта. 4. Цените за доставка, които не са включени в цената на стоката, могат да бъдат видяни в секция „Доставки и Цени“. 5. Методите за доставка са описани детайлно в секция „Доставки и Цени“.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Бисквити

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.