Общи условия

Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е управлявана от „Биостайл“ ООД (също наречена “amoremoment.com”).„БиоСтайл“ ООД е регистрирано в търговския регистър на Агенция по вписванията с ЕИК 201042196, седалище и адрес на управление и кореспонденция: Република България, с. Брестовица, ПК 4224, ул. Светлина 8, мобилен тел.: +359 894 383 772

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате САЙТА. Използвайки този САЙТ, вие безусловно се съгласявате с правилата и условията. Общите условия могат да бъдат променени по всяко време при обновяване на сегашния САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички клиенти.

Влизайки в САЙТА, клиентите се съгласяват да следват предоставените общи правила, както и съответните закони.

„Биостайл“ ООД, като създател и собственик на сайта amoremoment.com, дава правото да отворите и разгледате всички материали, публикувани само за лична употреба с нестопанска цел, ако следвате и се придържате към всички авторски права и съответните указания. Не е позволено материалите на този САЙТ да бъдат променяни по какъвто и да е начин, нито да бъдат копирани, разпространявани публично или предоставяни с каквато и да е обществена или търговска цел. Материалите на този САЙТ са под защитата на закона за Авторското право и свързаните с него права. Всяка непозволена употреба може да бъде счетена за нарушение на авторското право, правата на търговската марка и другите закони.

Как да закупим

Поръчките към „Биостайл“ ООД могат да бъдат направени онлайн на https://amoremoment.com/.

Онлайн поръчки – можете да използвате тази услуга без регистрация на САЙТА или като се регистрирате като „Клиент“. Регистрираният клиент има личен акаунт, с който може да проследява поръчките си, коментарите, които е направил/а, желани продукти, т.н.

Продуктите и услугите, показани на САЙТА, представляват предложение от amoremoment.com.

Вашата ПОРЪЧКА ще бъде получена от amoremoment.com като предложение за договаряне.

Попълвайки поръчката си на САЙТА, потвърждавате, че се съгласявате с метода на комуникация (телефон или e-mail), чрез който amoremoment.com осъществява изпълнението на поръчките направени на САЙТА.

Ако amoremoment.com потвърди изпълнение на поръчка, това означава пълно приемане на правилата на поръчване. Приемането на поръчката от amoremoment.com се счита за извършено, когато има електронно потвърждение (e-mail), изпратено от amoremoment.com на клиента, като от клиента не се изисква потвърждение.

amoremoment.com не приема непотвърдена поръчка за договор, когато няма приемане на предложението за договор.

Договор се сключва след потвърждение на поръчката от amoremoment.com

Настоящите правила и условия за продажба се основават на базата на сключен договор.

Доставки & Цени

Поръчките за градове в страната се доставят в срок до 3 работни дни.

За доставките на поръчките работим с куриерска фирма „Спиди“.

Доставка на поръчки на стойност над 80 лева е безплатна до адрес или офис на Спиди на територията на цялата страна.

Правим и международни доставки. За повече информация относно международни доставки, моля свържете се с нас.

Рекламации

Рекламациите се приемат до 14 ден от датата, предоставена в документите по доставката. Това е възможно само ако продуктът или неговата опаковка не са повредени. Цената за връщане на стоката е за сметка на клиента.

Ако поради някаква причина стоката е доставена с повредена опаковка или извън срок на годност, връщането на стоката е за наша сметка.

При своевременна рекламация, възстановяването на платената сума или замяна на продукта, ще бъде направена в срок до 30 дни след неговото връщане.

Методи за плащане

Плащането се извършва по един от следните начини:

  1. С кредитна/дебитна карта
  2. С наложен платеж при доставка
  3. С банков превод